Komisch mentalisme op zijn best!

.
Over Siegmund & Froyd


Hoe zat het ook alweer?

Toen jaren geleden de twee grote Duitse magiërs in Las Vegas noodgedwongen moesten stoppen, kwam het leven van hun respectievelijke achterneefjes in een stroomversnelling. Beautykist en trucs stonden klaar om verscheept te worden, er werd de nodige Publikums-erfahrung opgedaan en huis en haard in Immerschwimmerhafen werd verlaten.

Wat er mis ging is nog altijd in nevelen gehuld. Boze tongen beweren dat heimwee de oorzaak is dat Vegas nooit bereikt is. Anderen houden het op een vervroegd pensioen.


En hoe gaat het nu met ze? 

De grote show is vaarwel gezegd, der Tiger heeft een rustige oude dag, maar ze hebben geenszins stilgezeten. Integendeel, Siegmund & Froyd hebben zicht toegelegd op het mentalisme. Het lezen en het beïnvloeden van gedachten, het sturen van ideeën, maar dan overgoten met een heus 'Siegmund & Froyd sausje'. 

Oftewel: buikpijn van het lachen en jeuk in je hoofd van 'hoe kan dat nou'. Zeg nou zelf; als je aan een ander moet uitleggen dat je een show van De Ballenfluisteraar gezien hebt, weet je wel hoe laat het is!

Hun 'magie van de geest' kan geschikt gemaakt worden voor grote groepen, maar komt het beste tot zijn recht in een close-up situatie of in een klein, intiem theatertje.

Neemt u maar vast een speelkaart of een getal of wat dan ook in gedachten..., Siegmund & Froyd komen er aan! En ze weten het! En als ze het niet weten, dan komen ze er wel achter, op hun geheel eigen wijze en soms via een onnavolgbare omweg...., dat dan weer wel.